FREDEHIM ARENA: Leder Anne Lene Otterøen i Awana Norge på DNA-konferansen 2019. Den 1. februar 2020 blir det ny DNA-konferanse. Foto: Brit Rønningen

Awana vil forsterke visjonen

Leder i Awana Norge, Anne Lene Otterøen, inviterer til ny Awana-konferanse der visjonen vil ligge enda sterkere som basis for undervisningen enn tidligere.

‒ Jeg gleder meg og har forventinger til konferansen og til det å komme sammen, sette mot i hverandre og lære av hverandre, sier leder Anne Lene Otterøen i Awana Norge til sambåndet.no.

Hun kan melde om 250 påmeldte til Awanas DNA-konferanse i Fredheim Arena den 1. februar. Påmeldingsfristen er mandag 27. januar.

To spor
Det blir to spor på konferansen. De som er på Awanas DNA-konferanse for første gang, kan følge Awana i praksis. Det andre sporet er for de som har vært på Awana-konferanse tidligere. De kan velge mellom fire seminarer; «Trek og Journey» ved Ester F. Aarsland, Tore Nesvåg og Geir Børresen, «Er det vi tror på, egentlig sant?» ved Chris Duwe, «Input – hvordan bruke dette i hjemmet? Den gode samtalen.» ved Håvard Haugland og Ingrid H. Halvorsen og «Hvordan kan barne- og ungdomsarbeidet bli en prioritert og integrert del av menighetens arbeid?» ved Runar Landro.

Forventninger
‒ Hvilke forventninger har du til konferansen?

‒ Jeg har forventing om at folk vil reise hjem igjen oppmuntret, og at de er blitt utrustet og inspirert.

‒ Er det noe nytt med årets konferanse?

‒ Gjennom undervisningen prøver vi å fokusere sterkere på visjonen til Awana: at barn og unge skal kjenne, elske og tjene Jesus gjennom hele livet. Det som er litt spesielt i år, er at vi får besøk fra Nederland, Albania og Danmark, og det er spennende. Både Nederland og Albania er kommet i startgropen med å ta i bruk Awana, og Albania er kommet lengst, sier Anne Lene Otterøen. 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.